Inspirationsresa till Spanien

Trist väder med kyla, fukt och regn gör att man får leta inspiration på annat håll. Vi bestämde oss för att ta en tur genom södra Europa smed vår husbil. Det låter spontant men vi har planerat det sedan snart ett år. Nu har vi kommit tillskotten och värmen och upplevt några vårdagar i Andalusiens berg med Sierra Nevada tittandes ner på oss – en sådan känsla.
Här hoppas vi samla inspiration och idéer till vår foto och möbel renovering. Sedan får man ju jobba på distans med lite olika projekt såsom upphandling av fastighetsservice, organisation av serviceverksamheter med mera.

20140316-220007.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s