Porträtt // No name # 60

Gillar idén med No Name porträtt. Detta måste jag testa

Bröllopsfoto och andra porträtt

Jag mötte honom utanför min port, snygg som satan och så hade jag ingen kamera yees! Du hallå…ehh ..kan jag få ta en bild på dig med min iPhone? – Visst sa han lite osäkert och ställde sig rakt upp o ner. Jag regisserade honom precis som om jag hade haft min riktig kamera i handen. Haha helt sjukt att han ställde upp på det, men så här blev bilden. Jag tog två. Han fick aldrig se den för jag kollade inte själv just då, men han tackade artigt när vi skiljdes åt.

Samma dag lade upp bilden på Facebook (det här var ett tag sedan), och där fick jag reda på att han var en känd modell. Så kan det också gå.

View original post


En reaktion på ”Porträtt // No name # 60

  1. Kul att du gillar idén. tycker absolut att du skall pröva på! Jag började med min Nikon D 300 med objektiv 24-70 mm. Det blev för tungt. Fortsatte med D600 och objektiv 50mm och det funkade ok om man går ute ett par timmar. Numera har jag övat upp mig på min iPhone 5 S och det är den verkliga utmaningen kan jag säga, för då är man ju inte ”proffs” längre… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s