Gäller att hålla sig i form

Nu när jag fått mer tid att styra över själv ska jag väl hinna träna mer regelbundet. Sagt och gjort nu har jag skaffat träningskort på Friskis i Varberg. Har nästan alltid haft träningskort men antagligen varit en av dom mest lönsamma kunderna med lågt utnyttjande – nu ska det bli ändring.

Hittills kört sådär 2,5ggr per vecka sedan nyår och det ska jag försöka hålla. Men idag blev det ett litet hack, måste förbereda mig för en serie workshops i blixtfotografering och ljussättning som jag ska hålla under februari. Ska använda utrustning som jag inte är riktigt van vid så jag måste bekanta mig med den och det blev just idag av alla dagar. Varför undrar väl vän av ordning, du styr ju över din tid nu. Men om man vill ha en modell att testa ljuset på så måste man anpassa sig. Det får bli träning imorgon istället.

Testet gick bra och det blev en del bra bilder, gillar svartvitt, här enkel ljussättning med en lampa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: